Light frisdranken zitten vol gevaarlijke zoetstoffen

Light frisdranken zijn ronduit gevaarlijk vanwege de kunstmatige zoetstoffen die ze erin stoppen.

voedsel

Afgezien van de reguliere frisdranken die zo ongezond zijn omdat ze veel suiker bevatten, zijn light frisdranken ronduit gevaarlijk vanwege de kunstmatige zoetstoffen die ze erin stoppen. Verwar dit niet met stevia en monniksfruit. Dat zijn over het algemeen goede producten, maar als ze sucralose, aspartaam, asesulfaam-k en sacharine gebruiken, zijn dit in feite pesticiden. Die horen niet thuis in de menselijke biologie. Dus al deze kunstmatige zoetstoffen die ze gebruiken, zijn zeer schadelijk voor de gezondheid.

Een andere plek waar je kunstmatige zoetstoffen vindt is kauwgom. Het maakt niet uit welke kauwgom je koopt, je krijgt hoe dan ook kunstmatige zoetstoffen binnen. Controleer het etiket.

Maar het is niet alleen kauwgom en frisdrank. Dit spul vindt zijn weg naar duizenden en duizenden verschillende producten. Dus desserts met weinig calorieën, weinig calorieën yoghurt, magere yoghurt. Ze weten dat de mensen de suiker niet meer willen, dus beginnen ze dit kunstmatige spul erin te stoppen.

En als je bijvoorbeeld op een cruise gaat, hebben ze enorme buffetten, enorme tafels met eten en desserts. Je moet heel voorzichtig zijn, want alle caloriearme desserts zullen in principe het vervelende spul van kunstmatige zoetstoffen bevatten

Dit wordt steeds meer het probleem naarmate mensen zich beter gewaar (vijañana) worden van de koolhydraatarme levensstijl. Ze weten dat al die suikers problemen veroorzaakt, maar ze willen ze niet opgeven; mensen zijn nog steeds dol op zoetekauwen. Dus nu treffen we die kunstmatige zoetstoffen in meer en meer producten aan.

Voor meer, zie De gevaren van kunstmatige zoetstoffen.

Deze pagina vormt o.a. een onderdeel van de pagina Wat je niet zou moeten eten.