Doneren

Doneren om de verspreiding van de Leer van de Boeddha een extra zetje te geven.

Het werk op deze website doe ik gratis, maar niet voor niks (dat is niet hetzelfde, ha ha). Want als het voor niks is, dan heeft niemand er wat aan. (Mensen zeggen weleens dat de zon voor niks opkomt, maar dat is niet zo; die komt gratis op, niet voor niks.)

Mijn doel is om zoveel mogelijk de Dhamma te verspreiden, op de juiste wijze welteverstaan. Dat is nog de enige wens die in mij huist. Want ik ben verplicht een edele vriend te zijn voor hen die verlangend zijn de bevrijding te verwerkelijken.

Als ZZP'er werk ik vaak minder dagen zodat ik dan meer aan de website kan werken. En zowat al mijn vrije tijd gaat er aan op. Deze keuze heb ik zelf gemaakt, maar vaak kost dat geld. Ook zijn er kosten m.b.t. software.

Donaties worden dan ook zeer gewaardeerd. Ik ga niet iedereen apart bedanken, omdat dat niet altijd mogelijk is. Maar alles wordt zorgvuldig genoteerd op naam van degene die overmaakt. En mijn de waardering voor jou wordt in mijn hart genoteerd.

Heel hartelijk dank, Peter.

NL52 ABNA 0444 0954 03, t.n.v. Peter van Loosbroek

Monniken, er zijn zes dingen die zelden in de wereld verschijnen.

  1. Zeldzaam in de wereld is het verschijnen van een Perfecte (Tathagata).
  2. Zeldzaam in de wereld is het verschijnen van iemand die de Dhamma en Discipline onderwijst die door de Tathagata verkondigd is.

    (...)

A06-096 — Zes zeldzaamheden