Blijvend gewichtsverlies plus de belangrijkste oorzaken waarom je aankomt

Leer wat de belangrijkste oorzaken zijn waarom je alsmaar aankomt.

Pagina wordt nog uitgebreid

In de sectie Gezondheid en mindfulness zijn al pagina's met volop goede informatie beschikbaar. Ik ben nu bezig om de sectie stapsgewijs uit te breiden met meer video's met essentiële info. De bedoeling is om bij elke video de bijbehorende tekst te plaatsen, maar dat vergt veel tijd.

Omdat de video's belangrijke informatie verschaffen, heb ik er toch alvast een aantal geplaatst waaronder de video op deze pagina. Dat is beter dan niets. De volledige toelichting op de volgt dus op een later tijdstip.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief (zie boven).

intermittent fasting

In deze video leer je wat de belangrijkste oorzaken zijn waarom je alsmaar aankomt. Als je dat weet, is het heel makkelijk om af te vallen, want de juiste kennis is van doorslaggevende aard. Je leert ook hoe je op een eenvoudige en goede manier aan intermittent fasting kunt beginnen en hoe je daar zonder moeite je levensstijl van kunt maken. Wanneer je eenmaal doorhebt hoe het werkt, zal dit een belangrijk keerpunt in je leven zijn.

Tip Op de pagina How to lees je hoe je heel makkelijk de video's kunt bekijken en ook nog eens met Nederlandse ondertiteling. De video's zijn namelijk niet altijd helemaal vertaald.