Mededelingen

DatumBericht Omschrijving

Er zijn geen recente mededelingen.

24-03-2000

(Dit was het allereerste bericht dat ons herinnert aan de start van deze website.)

Vandaag is het een bijzondere dag...
Vandaag is deze website op het Internet geplaatst, en daarom is het vandaag een bijzondere dag! In de loop der tijd heb ik flink wat studiemateriaal verzameld voor mezelf en om anderen te onderwijzen. Mijn wens is om dit materiaal met velen te delen zodat de Leer van de Boeddha in haar zuiverste vorm vele harten zal verlichten.

Omdat de website pas nieuw is, zijn een aantal pagina's nog niet klaar. Uit de vele toespraken die ik reeds op de harde schijf van mijn computer heb staan, heb ik er een paar gekozen die een goede inleiding tot het boeddhisme vormen. Een goede inleiding had de prioriteit. Verder zal ik een aantal hulpmiddelen inbouwen die het bestuderen, het downloaden, het verkennen van de teksten etc. zullen vereenvoudigen.

Graag wil ik aan deze eerste mededeling toevoegen, dat deze website verantwoordelijk zal zijn voor een bijzonder grote en unieke doorbraak van het echte boeddhisme in Nederland en andere Nederlandstalige landen. Deze site zal een ware schatkamer vormen voor de verrijking van de mensheid.

Geniet van deze teksten en maak er op een verstandige manier gebruik van. Dat dit werk voor vele mensen een ware zegening zal zijn!

May you be blessed by the Triple Gem, the Buddha, the Dhamma and the Sangha.

Peter van Loosbroek, Ananda.