Download

In het kader van het promoten van het Theravada boeddhisme, stel ik deze site geheel gratis beschikbaar, in welke vorm dan ook. Het doel is immers het promoten van wat de Boeddha werkelijk heeft onderwezen. Wanneer vele individuele gebruikers, scholen, universiteiten, rijksoverheden en andere instellingen deze site als studiemateriaal zouden gebruiken, dan ben ik daar zeer dankbaar voor en heb ik mijn doel met dit werk bereikt.

Inhoudsopgave

Algemene informatie

Download tabel

Algemene informatie

  1. Om de bestanden uit te pakken, heb je WinZip nodig. Op mijn Office Programs website kun je benodigde programma's als WinZip en Internet Explorer downloaden.
  2. Houd er rekening mee dat de versie van deze pagina op de server altijd de meest recente is. De versie op de server is daarom de aangewezen locatie om de bestanden te downloaden.
  3. Na het downloaden kun je de bestanden in een willekeurige map plaatsen. Plaats ze wel allemaal in dezelfde map. De pagina index.htm is de pagina van de homepage. Je kunt eventueel een snelkoppeling naar die pagina op je bureaublad maken.
  4. Het gebruik van de bestanden is onder voorbehoud van wat is vermeld in de pagina Copyright.
  5. De website wordt soms erg vaak bijgewerkt. Daarom zijn de te downloaden bestanden niet altijd recent. De te downloaden bestanden zullen echter vrij frequent worden bijgewerkt.
  6. Maak voor jezelf een aantekening welke versie van het download bestand (de datum) je voor het laatst hebt gedownload en vergelijk dat met de datum in de download tabel op de server.

Download tabel

Onderdeel Datum Grootte Toelichting

Klik op de link in de kolom Onderdeel om het onderdeel te downloaden of om naar de bijbehorende download pagina te gaan.

Main.zip

26 december 2006

10 KB

Gewijzigd Dit download bestand bevat bestanden die de website nodig heeft om te kunnen draaien.

HTML.zip

10 november 2006

2.686 KB

In dit download bestand zijn alle bestanden met de extensie .htm opgenomen. Dit zijn alle tekstbestanden.

boeddhisme_algemeen.zip

4 augustus 2005

300 KB

In dit bestand zijn alle plaatjes opgenomen die in de sectie Boeddhisme algemeen van het Fotoboek zijn opgenomen

dhammapada.zip

8 oktober 2005

22.151 KB

In dit bestand zijn alle plaatjes opgenomen die bij de verzen van de Dhammapada horen (423 stuks!)

dhammapada_extra.zip

4 augustus 2005

476 KB

In dit bestand zijn plaatjes opgenomen uit dhammapada.zip, maar dan van een extra groot formaat.

Het is nog niet zeker of deze bestanden blijven of straks worden verwijderd.

boeddha.zip

15 juli 2005

900 KB

In dit bestand zijn alle plaatjes opgenomen die in de sectie Afbeeldingen met de Boeddha van het Fotoboek zijn opgenomen. Sommige van deze bestanden worden ook elders in de website gebruikt.

leven_boeddha.zip

15 juli 2005

2.200 KB

In dit bestand zijn alle plaatjes opgenomen die in de sectie Leven van de Boeddha van het Fotoboek zijn opgenomen en alle bestanden die in Div050 zijn opgenomen (voor de afzonderlijke pagina's). Sommige van deze bestanden worden ook elders in de website gebruikt.

pelgrimstocht.zip

15 juli 2005

9.000 KB

In dit bestand zijn alle plaatjes opgenomen die in de sectie Pelgrimstocht - (...) van het Fotoboek zijn opgenomen. Sommige van deze bestanden worden ook elders in de website gebruikt.

srilanka.zip

15 juli 2005

200 KB

In dit bestand zijn alle plaatjes opgenomen die in de sectie Sri Lanka van het Fotoboek zijn opgenomen. Sommige van deze bestanden worden ook elders in de website gebruikt.

srilanka94.zip

15 juli 2005

450 KB

In dit bestand zijn alle plaatjes opgenomen die in de sectie Sri Lanka - Reis 1994 van het Fotoboek zijn opgenomen. Sommige van deze bestanden worden ook elders in de website gebruikt.

wa_srilanka97.zip

15 juli 2005

400 KB

In dit bestand zijn alle plaatjes opgenomen die in de sectie Wado Ryu Karate Do - Training Sri Lanka 97 van het Fotoboek zijn opgenomen.

overige.zip

1 juli 2006

1.252 KB

In dit bestand zijn alle overige plaatjes opgenomen. Hierin zijn in het bijzonder plaatjes opgenomen die door de hele website heen worden gebruikt.

RegID: glb005
Bijgewerkt op: 26 december 2006
Auteur: Peter van Loosbroek - Ananda
Locatie: www.sleuteltotinzicht.nl
Copyright: Zie voor gebruik van deze tekst www.sleuteltotinzicht.nl/glb_copyright.htm
Overige informatie: Geen