Donaties

FinanciŽle ondersteuning is een belangrijke voorwaarde voor de ontwikkeling van deze website. Particulieren, de overheid, instanties en bedrijven kunnen mij allemaal in dit werk steunen.

Sabbadanam dhammadanam jinati;
sabbamrasam dhammaraso jinati;
sabbamratim dhammarati jinati;
tanhakkhayo sabbadukkham jinati.

De gave van de Dhamma overtreft alle gaven;
de smaak van de Dhamma overtreft alle smaken;
de vreugde van de Dhamma overtreft alle vreugden;
het uitroeien van begeerte overwint alle lijden.

Donaties zijn altijd welkom

Iedereen die deze website verkent, zal snel tot de ontdekking komen dat dit niet zomaar een website is. Wie het Internet afzoekt, zal tot de conclusie komen dat het boeddhisme hier op wel heel unieke wijze en in al haar zuiverheid gepresenteerd wordt. En iedereen met een morele instelling, zal beseffen hoe belangrijk dit werk is voor mens en maatschappij, voor het geluk van velen.

Dit werk doe ik geheel gratis. Ook stel ik alles gratis ter beschikking via de pagina Download. Het is mijn gift aan de mensheid, mijn bijdrage aan de wereld. Ik ben geen boeddhistisch monnik, maar een kleine zelfstandige. Dit betekent dat ook ik moet werken om brood op de plank te brengen. En in werken, daarin gaat natuurlijk tijd zitten. Wanneer ik financieel word ondersteund, kan ik meer tijd vrijmaken voor dit werk. Zo simpel is dat.

In boeddhistische landen ondersteunt de gewone bevolking de monniken in materiele zin. De monniken op hun beurt, ondersteunen de mensen in spirituele zin. Zij zijn 'het veld van verdiensten' in de wereld. Ik ben geen monnik, maar wel een vertegenwoordiger van de Dhamma die 'monnikenwerk' verricht.

Wie mijn werk waardeert, al heb je er slechts een moment een goede gedachte over, verricht daardoor veel goeds. Want ook mijn werk is een veld van verdiensten, d.w.z. wanneer je daar mee sympathiseert of aan doneert, dat dat voordelig voor je zal zijn (verdiensten oplevert). Als je dat doet, doe het dan met veel vertrouwen in mij.

Wie mij financieel wil en kan ondersteunen, kan dat als volgt doen. Maak een bedrag over naar IBAN: NL52 ABNA 04440954 03, t.n.v. P. van Loosbroek te Vinkel, onder vermelding van: Donatie.

Elke donatie wordt met dank en respect ontvangen.

Ondersteuning door bedrijven en instellingen

Ook voor bedrijven en instellingen kan het aantrekkelijk zijn mij financieel te ondersteunen. Zij kunnen zich als vaste sponsors aanmelden. Ook het plaatsen van advertenties is een mogelijkheid. Neem even contact op.

Opmerking

RegID: glb012
Bijgewerkt op: 14 januari 2009
Auteur: Peter van Loosbroek - Ananda
Locatie: www.sleuteltotinzicht.nl
Copyright: Zie voor gebruik van deze tekst www.sleuteltotinzicht.nl/glb_copyright.htm
Overige informatie: Geen